The smart Trick of su tesisatçısı That No One is Discussing

Wiki Article

Bizi tercih ettiğinize asla pişman olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçAlright teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir, Duvardaki su sızıntılarının çoğu hatalı yapılan tesisat borularından kaynaklanmaktadır. Duvar kısımlarında oluşan sızıntılar dış duvarda oluşan çatlaklardan da kaynaklanmaktadır yağmur yağdığı zaman duvar içerisine su almaktadır.

You are able to electronic mail the site proprietor to allow them to know you had been blocked. Please consist of what you ended up performing when this website page came up as well as the Cloudflare Ray ID identified at the bottom of the web page.

Beklenmedik anlarda ansızın meydana gelen su baskınları, siz evde uyurken bile başınıza gelebilir. Musluk altında ve dolap içinde bulunan su vanalarının patlaması sonucu evinizi su basar. Birde tesisatlarda beton altında oluşan arızlar vardır.

Bir binadaki su kaçağını bulmak eskiden zahmetli ve masraflı bir işti. Duvarların kırılması ve su sızdıran borunun aranması birçAlright sorunu da beraberinde getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla duvarları kırmadan borular görünebiliyor ve su akışının standard olup olmadığı rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Bizi aradığınızda uzman ekibimiz adresinize su kaçak tespit cihazı ile birlikte gelir, tüm tesisatınızı kontrol eder ve sorunun kaynağını bulur.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

su sayacım bozuk mu diye iskiyi aradım Ben işteyken gelmişler saati kontrol etmişler beni aradı evde su kaçağı var saati kapatınca sayaç dönüyor dedi eve çıkmamışlar ama suyu sayaçtan kapatınca sayaç nasıl döner cihazla bakmış sızıntı var demiş cihazla bakarken eşim belki su kullanıyordu

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artık Tıkanıklık Merkezi var.

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

İlk olarak alt kata akan su sadece temiz su tesisatından olmayabilir. İkincisi su sızıntısı temiz su tesisatı (sıcak ve soğuk su), pis su tesisatı veya kalorifer tesisatından da kaynaklanabilir.

Su kaçağı su kaçak tespiti tespit cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Report this wiki page